• Welcome to Advance DreamBox Forum. Please login or sign up.
 

Parallels Workstation 2.2 release candidate

Started by Wimpie, September 21, 2006, 07:11:44 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Wimpie

Workstation is Parallels virtualisatiesoftware en is in staat om via een virtual machine diverse besturingssystemen op de hostcomputer te draaien. Het programma kan gedraait worden onder Windows en Linux, en kan vijftien dagen uitgeprobeerd worden voordat er een licentie moet worden gekocht. Via een persbericht heeft Parallels laten weten dat er een nieuwe Workstation uit is gebracht. het gaat om de eerste release candidate van de 2.2-serie en kan vanaf deze pagina gedownload worden. in deze release zijn een groot aantal verbeteringen doorgevoerd, welke dat precies zijn lees je hieronder:

Parallels Workstation improves performance for virtual machines, as well as the primary Windows or Linux operating system. Additionally, the updated version of the Parallels Workstation software includes a number of great new features that make using multiple operating systems simultaneously even easier, such as full support for Windows Vista Beta and RC1 as a guest OS! Additionally, the Parallels Workstation 2.2 RC has the following key upgrades:

    * A redesigned, more user-friendly interface
    * Stronger support for Intel Virtualization Technology (VT), and full support for AMD Secure Virtual Machine Technology (AMD SVM). VT and SVM drive unmatched virtual machine speed, performance, stability and isolation.
    * Improved overall performance and stability.
    * Support for primary OSes running on machines with up to 32 CPUs
    * Shared Folders

eislon

Heeft iemand deze al getest? Heb hem wel eens gedownload, maar nooit aan toe gekomen!

Wimpie

Ik heb er ook nog niets mee gedaan, en denk ook niet dat ik het ga doen, alhoewel ze wel een hypervisor in hun workstation versie hebben draaien, dat is iets unieks.

eislon

Quote from: Wimpie on November 02, 2006, 07:07:28 AM
Ik heb er ook nog niets mee gedaan, en denk ook niet dat ik het ga doen, alhoewel ze wel een hypervisor in hun workstation versie hebben draaien, dat is iets unieks.

Ach ja, moet het maar een keer proberen, om voor zoiets te betalen als het bevalt vindt ik ook niet erg.

Wimpie

Zal ik wel de zuinige nerderlander zijn, maar als ik iets gratis kan krijgen, dan kies ik niet voor een betaalde versie, vandaar ook de keuze voor Linux.