Auteur Topic: Duitse homeshopping kanaal LifeStyle TV gestopt  (gelezen 603 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline arjanhs

  • Administrator
  • Super Member
  • *****
  • Berichten: 11345
    • Advance DreamBox Site
Duitse homeshopping kanaal LifeStyle TV gestopt
« Gepost op: december 31, 2006, 02:04:45 pm »
Vandaag zal het Duitse homeshopping kanaal LifeStyle-TV stoppen met het verzorgen van zelfstandige uitzendingen. Dat heeft eigenaar Idee Medien LTD vandaag bekend gemaakt. De zender kan zelfstandig geen gezonde exploitatie behalen. LiefeStyle-TV was via diverse digitale netwerken in Duitsland te ontvangen. In geheel Europa was de zender via de Astra 1 satelliet te ontvangen. In de nachtelijke uren werd via LifeStyle TV het erotisch homeshopping kanaal LoveStyle TV uitgezonden.

Het concept van LifeStyle TV zal wel worden voortgezet. Het zal als programmavenster worden uitgezonden bij de nieuwe televisiezenders VolksMusik.tv en Auto-Moto TV van de Oostenrijkse televisieaanbieder Belagro. Deze beide nieuwe doelgroepzenders zullen binnen enkele weken via diverse kleinere regionale kabelnetten in Duitsland en Oostenrijk van start gaan.

Belagro heeft Satellietnieuws.nl laten weten dat het vooralsnog geen enkel plan heeft om de zenders VolksMusik.tv en Auto Moto TV op korte termijn via de satelliet te gaan uitzenden. Men wil allereerst de ontvangstmogelijkheden via de Duitse en Oostenrijkse kabelnetten uitbreiden. Mocht daarna er een duidelijke behoefte zijn voor satellietverspreiding dan zal op dat moment worden bekeken of dit tot de financiële mogelijkheden behoort.

© 2006 SatellietNieuws.nl